Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam jestem Waclaw i jest mi bardzo miło,że mogę się tu wypowiedzieć - tak więc warto skorzystać z profesjonalnej pomocy w gąszczu tych ciągle zmieniających się przepisów - człowiek się zgubi
Pozdrawiam Wacław i polecam
Witaj Wacku i dziękuje za mile słowa
Wiadomość dodana po 19 min 58 s:
Masz dług, problem z Komornikiem?
Masz prawo wiedzieć!
Masz swoje prawa!
Pomoc Prawna, Upadłość konsumencka !
Wstępna analiza Twojej sprawy!
Stosujemy nowatorskie i korzystne rozwiązanie dla ludzi, którzy nie mogą sobie pozwolić na koszty prowadzenia sprawy !
Zapraszam serdecznie do kontaktu
https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl
Wiadomość dodana po 29 min 56 s:
Filmy opublikowane za zgodą mec.
Wiadomość dodana po 31 min 28 s:
Witam,
muszę przyznać, że miałem dość skomplikowaną sytuację , jednak po przekazaniu mojej sprawy profesjonalistom - została ona poprowadzona sprawnie i po mojej myśli jestem bardzo zadowolony i polecam
Rozmowa za przedawniony dług film ogólnodosęstępny na You Tube !
Wiadomość dodana po 11 min 37 s:
Wiadomość dodana po 16 min 58 s:
Brak odpowiedzialności prawnokarnej nie wyklucza ewentualnej odpowiedzialności cywilnoprawnej.
Nagrywanie rozmowy bez zgody rozmówcy może być rozpatrywane pod kątem naruszenia dóbr osobistych określonych w art. 23 k.c.
Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny (Dz.U.2014.121 j.t.)
Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim,
wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa,
artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego
niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.
Wiadomość dodana po 57 min 21 s:
Video :
Witam z tej strony Helena
Chciałabym poinformować Szanownych Użytkowników na tym Forum,że warto skontaktować się z profesjonalnymi prawnikami, oraz z konsultantami, którzy w moim przypadku naprawdę bardzo pomogli mi w moich sprawach, byłam frankowiczem a moje sprawy związane z Bankiem
nie przynosiły rezultatów. \Obecnie mogę smiało polecić Kancelarię która profesjonalnie zajęła się całością mojej skomplikowanej sprawy.
Pozdrawiam
Helena
Witam, trzeba wejść do tzw EPU i tam jest całość zadłużenia nakazy postanowienia uprawomocnienia itd a to oznacza ze po jakimś czasie rosną odsetki trzeba jak najszybciej założyć swoje konto w EPU i sprawdzić co tam jest i co tam może się w niedługim czasie uprawomocnić !
Upadłość konsumencka to postępowanie przewidziane dla osób fizycznych nieprowadzących działalności gospodarczej, które stały się niewypłacalne
to Sąd oceni czy możesz ogłosić upadłość, wystarczy tylko skorzystać z pomocy profesjonalnego prawnika ze znajomością i specjalnością w prawie bankowym
Jeśli chcesz wiedzieć jak założyć swoje konto w EPU aby sprawdzić swoje zadłużenie oraz pisma, nakazy, wyroki - napisz
https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 655.88 kB (Maksimum: 752.08 kB) ]